каталог колекцій ссавців зоомузею ім. Б. Дибовського

повідомлення про захисти дисертацій, апробації дисертацій, презентації

Модератор: zag

Відповісти
Аватар користувача
zag
актив
Повідомлень: 845
З нами з: Пон грудня 05, 2005 3:18 am
Звідки: ua
Контактна інформація:

каталог колекцій ссавців зоомузею ім. Б. Дибовського

Повідомлення zag »

Шановні колеги!
зверніть увагу на оголошення, яке вже майже рік як викладене на сайті
Зоологічного музею ім. Бенедикта Дибовського (Львівський національний університет)!

у виданні велика кількість унікальної фауністичної інформації про збори ссавців у різних регіонах та інформація про доступний для опрацювання матеріал, вкл. докладні описи кожного зразка з етикетковими даними та інформацією про зразки (черепи, тушки, шкірки). Видання підготовлене нашими колегами Андрією Затушевським, Ігорем Шидловським, Оксаною Закаталою, Ігорем Диким, Олександром Головачовим, Мар'яною Сеник, Христиною Романовою. Величезна праця, варта уваги теріологів!

бібліографія: Каталог колекцій ссавців Зоологічного музею Львівського національного університету імені Івана Франка / уклад. :
Затушевський А. Т., Шидловський І. В., Закала О. С. та ін. – Львів : Видавничий центр ЛНУ імені Івана Франка, 2010. – 442 с.

тут можна переглянути окремі сторінки у форматі PDF (перші 18 сторінок загальної частини, до спеціальної частини)

інформація з сайту музею:
Придбати каталог можна у книгарні ЛНУ ім. Івана Франка (головний корпус університету) за ціною 53 грн. Для тих хто не може відвідати книгарню, можна звернутися до працівників Зоологічного музею (за адресою: zoomus@franko.lviv.ua), з проханням надіслати каталог. Для цього потрібно буде зробити переказ (за адресою: Затушевському А.Т, Зоомузей ЛНУ, вул. Грушевського, 4, м. Львів, 79005), у сумі 53 грн. + 5 грн. за конверт на пересилку.

не забувайте про віртуальний тур по музею!!!!!
"робота - не вовк"? Робота — не я... — думав вовк
Відповісти