премія Дарвіна

непересічні дослідження ссавців (або в цілому тварин)

Модератор: zag

Відповісти
Аватар користувача
zag
актив
Повідомлень: 845
З нами з: Пон грудня 05, 2005 3:18 am
Звідки: ua
Контактна інформація:

премія Дарвіна

Повідомлення zag »

Зображення

одна з найвизначніших нагород. звичайно вручається посмертно. але завжди урочисто. і зі славою на віки.
оскільки премія присудується найкращим з приматів, то вона автоматично є теріологічною :D

як зазначено на сайті http://styknews.info, Американські психологи та журналісти, які пишуть про нещасні випадки, переконані - людська дурість і необережність не мають кордонів. Щоб гідно оцінити це вбивче - у прямому сенсі слова - поєднання, акули пера і медики вирішили заснувати премію імені Дарвіна. Вибір назви вони пояснили тим, що розлучитися з життям через власну недалекість може тільки представник «тупікової гілки еволюції».


одна з добірочок є тут: http://premia-darvin.do.am/
непогана добірочка також на зазначеному http://styknews.info (премія Дарвіна)


:D одна з перших: Премія Дарвіна 1992
1992 року премії Дарвіна удостоєний 47-річний Кен Чарльз Баргер з Ньютона в Північній Кароліні. Вночі його розбудив телефонний дзвінок. Спросоння замість трубки Кен схопив лежачий поруч "сміт-вессон" 38-го калібру, підніс його до вуха і машинально натиснув на спуск.

:D Премія Дарвіна 1995. історія з ловцями курчат
У південному Єгипті потонуло шестеро людей, що спробували витягти курча, що впало у колодязь. Першим в 60-футовий колодязь спустився 18-річний селянин - господар курчати. Очевидно він потонув після того, як підводна течія затягнула його вниз. Його сестра і двоє братів, жоден з яких не вмів добре плавати, спробували врятувати його, по черзі залазячи в колодязь і теж потонули. Двоє селян старшого віку також вирішили допомогти, але їх теж затягнуло течією. Пізніше тіла шістьох селян були витягнуті з колодязя в селі Назлат Імара в 240 милях на південь від Каїра. Витягли також і курча. Воно залишилося живим.

:D Смерть у зоопарку
Одним з найбільш пам'ятних номінантів на приз по праву був доглядач одного із зоопарків у Каліфорнії Стів Коннер. Невдалий службовець нагодував слона двадцятьма двома дозами проносного для тварин, а потім підійшов до вихованця ззаду. Центнер гною поклав кінець всім подальшим ветеринарним експериментів Коннера.
"робота - не вовк"? Робота — не я... — думав вовк
Відповісти